This text is replaced by the Flash content.
Søg
Menu
Projekt Sydafrika
Her skal jeg arbejde...
Sidste nyt
Billedgalleri
Ferie & Fritid
Freja
Jonas
Kontakt
Links
TAK til....
Foredrag
 
Kruger N.P

 

Kruger National Park (KNP), som er på størelse med Jylland, ligger i Sydafrikas nordøstlige hjørne. Her grænser parken mod nord mod Zimbabwe og mod øst mod Mozambique.
I dag arbejdes der med succes for at udvide parken til det, man kalder for "Greater Kruger National Park". Det vil sige, at parkens grænser åbnes både mod nord og øst, så den i dag hænger sammen med de naturreservater, der er i nabolandene. Ligeledes er parkens grænser mod vest åbnet op til nogle af de mange private naturreservater, der ligger i området langs Kruger. Det er bla. parkerne: Timbavati, Klaserie, Kapama og Balule, hvor vi skal bo og arbejde i de første 14 dage af turen. Balule ligger langs Olifants River ca. midt på kortet.

 

                                    

På kortet ses også dele af de 2 provinser Limpopo og Mpumalanga, der deler Kruger N.P. mellem sig. Vi vil under turen komme til at bo begge steder. 
Ved byen Hazyview i Mpumalanga skal vi bo i godt en måned fra d.20 April.  Her jeg skal arbejde på stedet : "Elephants For Africa Forever" (EFAF)
Fra ca. d. 19 maj er det så ved byen Mooketsi i Limpopo-provinsen at det foregår, bare ved en anden EFAF institution. Mooketsi kan ikke ses på kortet.